Badrumsprojekt

Härligt att våren äntligen är på ingång! Årets första grillning avklardes i helgen och när vårsolen tittar fram får man alltid lite extra energi och alldeles för många nya idéer...

Här hemma kämpar vi vidare med vårt badrumsprojekt och för tillfället är det inget jobb som jag kan göra så det kliar verkligen i fingrarrna på mig! När badrummet är klart blir det nog C som får passa T ett par helger så att jag kan få vara lite kreativ.

Det är det tråkiga jobbet som vi pysslat och pysslar med. All rördragning är klar och likaså eldragningen förutom till belysningen i taket som vi får fixa till i samband med att vi sänker det. Det gamla dörr- och fönsterhålet är har fått sig några reglar och nu sitter även skivor i liv med träväggen. Vårt nästa projekt blir att sätta våtrumsskivor på väggarna för att sedan övergå till flytspacklingen av golvet.

Vårt mål var från början att få badrummet färdigt innan vår nya familjemedlem kommer till världen. Det målet känns minst sagt ganska orimligt men om vi sätter lite fart och får hålla oss friska mer än en vecka så kanske vi kan komma lite längre än så här! Som jag längtar till den dagen jag kan gå in och lägga mig och ta ett bad och njuta av ett sprillans nytt och fint badrum!