Målat var det här!

Hoppas att ni har haft en lika trevlig helg som jag! Det har inte blivit så mycket gjort här hemma men trevligt har jag haft det! Man måste roa sig med annat än renovering ibland.

I går blev det lite gjort ialla fall... Skruvhålen i balkarna spacklades igen, kvistarna lackades över, spacklet slipades, balkarna målades, råspontsväggen målades färdigt och snedtaket målades yttterligare. Ser väldigt vitt ut nu men det kommer att bli bra när möbler och inredning kommer på plats!













Ha det gott!



Jessica

hej!

Så roligt att jag hittade hit! Vi ska, precis som ni, bygga in en gavelbalkong och göra till ett stort rum till 2 av våra flickor.

Funderar på hur det ska se ut, det kommer förhoppningsvis att bli lika fint som ert. Får man fråga- Hur högt har ni upp till nock och på vilken höjd sitter bjälkarna?

Hälsningar Jessica



PUBLICERAT: 2010-08-26, 21:36:20 | URL: http://www.kaosochkardemumma.blogspot.com
Hanna

Hej Jessica! Kul att du tittade förbi och att ni också ska utöka boytan... Vi har ca 240 cm upp till balkarna och 350 cm till nock. Titta gärna in här fler gånger om du vill ha mer inspration! Om det är något annat du är nyfiken på så är det bara att fråga. Lycka till! /Hanna



PUBLICERAT: 2010-08-27, 13:23:17 | URL: http://inredamedmera.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: