En galen helg!

Det har verkligen varit fullt upp här hemma hela helgen! I lördags hade vi en heldag i Kalmar där vi bland annat besökte IKEA. Vi fick med oss en hel del hem och har i alla fall hunnit skruva i hop en del av möblerna. Vi har flyttat in i det nya rummet nu och håller på att inreda så smått. I rummet som vi bodde i innan står endast en hög med lådor och kassar om man bortser från lampan i taket som hunnit komma på plats. Förvaringsmöblerna i garderoberna under snedtaket är på plats men inte fyllda ännu. Vi har även börjat få förvaringen längst med råspontsväggen på plats.

På nedervåningen har en ny möbel kommit på plats. Den svarta sideboarden i vardagsrummet fick flytta ner i gästrummet eftersom de två stora ekbyråerna ska få lämnar huset snart. I stället har vi köpt en större beståmöbel som ska få rymma allt som fanns i sidboarden och även alla glasen från vitrinskåpet. Allt detta för att lilla T på sikt ska få sig ett litet kök, bord och stolar i den här delen av rummet. Mycket har blivit gjort men ännu mer kvar att göra!

Igår firade vi lilla T i förskott och firandet fortsätter i kväll. Tårtorna och fikat är fixat så nu kan jag andas ut en liten stund innan syster och lilla M ska hämtas på flygplatsen. Nu ska det mysas med syster och barnen!

Här några nya bilder från sovrummet resten får ni se en annan dag...






















Anna i Hässleholm

Hej!



Såååå fint ni har fått det!!! Vilken fantastisk god smak för färg & form du har! Urtjusigt:-)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: