Ordining och reda!?

Jag har inte så mycket nytt att komma med när det gäller renovering och fixande här hemma. Igår var vi borta hela dagen så någon nermontering av garderober hanns inte med. Lite shopping blev det dock. Jag köpte en taklampa till rummet som vi sover i nu. Rummet ska  inredas så fort vi flyttat ut. Idag är det ett kalt och trist rum som vi inte brytt oss om att inreda eftersom vi ändå snart ska flytta ut (har dock bott där över ett år vilket vi inte riktigt hade tänkt oss). På tal om lampan så tänkte jag visa den när den kommit på plats i rummet. Lampan heter Tråd och är inköpt på Village. Vill du se hur den ser ut redan nu så kan du hitta den här (på sidan 20).

Kikade runt lite och hittad den här smarta och väldigt snygga kalendern från Ferm Living. En nyhet som gärna får flytta in hos oss! Kanske det skulle bli lite mer ordning och reda på sker och ting med en sådan!?



Bilden är hämtad från Ferm Livings hemsida. Du kan välja på att skriva med en krita eller på de post-it-lappar som medföjer.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: