Pricken över iet!

Hej där, idag reglas det sista i hallen upp och isolering och plast börjar komma på plats. Alltså snart dags att fixa upp skivor och kompletera med råspont i taket där det saknas. Vi har kikat lite på hur vi ska lösa det med taket. Först hade vi tänkt att behålla det gamla och kompletera ytorna som saknar tak med liknande och sedan måla allt vitt. Nu lutar det åt att byta allt och köpa ett vitt tak som slipper målas (tid är en bristvara här hemma). Om vi hinner lite längre idag så ska jag uppdatera med nya bilder.

Till ett lite mindre projekt som vi fixade för någon vecka sedan. Då hittade jag svarta hyllplan i rätt bredd för våra skåp i sovrummet. Jag har länge tänkt att såga till MDF i rätt storlek och sedan måla själv. Det gjorde jag till T:s  kök men det här var betydligt enklare då endast djupet behövde korrigeras en aning! En före och några efterbilder får ni här:





Nu är det bara de andra möblerna kvar att fixa. Här blir det lite klurigare då skivan sågas ut för balkarna... Visar er när det problemet är löst!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: