Loppis och lite annat

Här hemma är det fullt upp just nu! Vi försöker skapa nya rutiner för att snabbt och smidigt komma i väg med våra två små tjejer, men vilken tid det tar!

Gårdagen spenderades till viss del på loppis i Brunnsparken. Ett perfekt söndagsnöje så hit kommer vi att åka fler gånger i sommar! Alltid lika spännande att se vad man kan hitta!

Igår hittade jag bl.a. en lampskärm till ett av barnrummen som jag ska försöka hinna fixa till under morgondagen. Vi får se vad som hinns med...

Idag har vi varit borta mest hela dagen. Skulle bara åka in för babyfotografering för tidningen men besöket blev lite längre än så. Vi hann även med ett besök på en secondhandaffär, lunch i lugn och ro, besök på Karlskronamöbler, hämtning av en möbel som vi köpt på blocket och sedan ett besök hos farmor och farfar.

Nu är vi hemma och i morgon ska vi inte fara och flänga så mycket som vi hitills gjort. Det får bli en dag på hemmaplan och T ska till dagis några timmar så om M vill sova kanske vi kan hinna få något gjort här hemma.

Hittade de här finfina flaskorna under vår tripp idag...






KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: