Det ljusnar

Som jag tidigare berättade så hade vi elekrikern på besök här igår och badrummet har kommit ytterligare ett steg på vägen nu när elen är inkopplad och all belysning fungerar. Även inredningen levererades som utlovat. Men eftersom C oftast inte är hemma före 18:00 så blir det inte så mycket tid över när vi har ätit, duschat barnen och gjort allt annat som ska hinnas med på kvällen. T sover i rummet intill badrummnet vilket gör det svårt att hålla på när hon har lagt sig också. Men i helgen ska vi iallafall försöka komma lite längre. På tisdag nästa vecka kommer nämligen vatten och avlopp att kopplas in och då ska alla möbler samt toalett, takdusch och handukstork vara på plats. Vi får se om det går vägen, vad tror ni? Här är en bild på hur det ser ut med belysningen igång, gulare än gulast men en bild iaf.

Och här är en av alla saker som vi fick levererade igår nämligen en takdusch från INR. Det kommer bli bättre än julafton när vi sätter igång och öppnar alla paketen som fyller hallen på övervåningen;).

Vi kunde inte hålla oss från att kika på den vita skivan med de rektangulära inbyggda handfaten igår. Ser riktigt fin ut! Lovar att visa er någon dag.


Din kompis

Åhhhhh! Så fint det blir med belysningen. Tycker att det har gått riktigt fort nu på slutet. ska bli spännande att se resultatet. Kram


Louise

Riktig häftigt med belysningen på väggen. Jag ser framemot ett resultat. Önskar också att vi hade kunnat fixa badrumment NU!

Kramis



PUBLICERAT: 2011-11-17, 10:45:18 | URL: http://stylinghouse.blogg.se/
Hanna

Tack snälla ni! Ja belysningen på väggen blev bra, nu ska en spegel snart måttbeställas också.



PUBLICERAT: 2011-11-20, 10:36:15 | URL: http://inredamedmera.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: