Ett knasigt projekt!?

Nu är vi äntligen igång med vårt lite knasiga projekt. Vi är inga erfarna campare och vet väl egentligen inte om det är någonting för oss, MEN med två små barn ska vi inte vara sämre än att vi till sommaren provar på vad campinglivet har att erbjuda.  Själv har jag som barn testat på att bo i husvagn vid några tillfällen men det är väl inte riktigt detsamma som att bege sig ut på husvagnssemester med egna barn, eller? I normala fall kanske man fixar och förbereder vagnen framåt vårkanten men vi böjar i stället nu när hösten har kommit. Tanken är att vi ska ha något att pyssla med samtidigt som vi tar igen oss här uppe. Och eftersom vi inte nöjer oss med att sy nya överdrag till sofforna så är det nog bästa att börja redan nu;). Det tråkiga när man renoverar en husvagn är att man måste tänka på vad allt man stoppar i väger. Om inte hade man verkligen kunnat sväva i väg! Jag ska också försöka hålla mig till en relativt snål budget, vi får väl se hur det går...

Det som ska göras på vagnen är i stora drag följande:

-Tvätta av vagnen utvändigt samt måla de gula strecken gråa
-Byta ut däck och fälgar
-Byta ut golvmattan
-Måla alla väggar vita
-Måla/dekorplasta alla luckor och lådor
-Ta bort gardiner och sätta upp rullgardiner
-In med massa smart förvaring
-Måla handfat i toan och fräscha upp
-Sy nya överdrag till sofforna
-Fixa i ordning "barnkammaren"
-In med nya lampor/belysning
-In med Tv och ny musikanläggning
-In med kuddar och lite annnan rolig inredning

Kanske glömde jag något men det märker ni nog i så fall. Idag har vi gjort en grovrensning av vagnen och det resulterade i två sopsäckar fyllda med skräp. Vi har bl.a. slängt ut de gamla gardinerna och börjat dekorplasta luckorna.

Igår var vi på Ikea och handlade några kassar med inredning och annat som ska få komma på plats efterhand. Imorgon hoppas vi på att vi kan börja måla men först ska färg inhandlas!

Så här ser vagnen ut nu. Ett gamalt skrälle men bättre ska det bli! De gamla gardinerna har åkt ut och vi tycker redan att det ser mysigare ut! Om campinglivet inte är något för oss så får vi iallafall renovera en husvagn och det ska bli kul!







Din kompis

Oj, oj, oj! Det blir mycket att göra, men kul förstår jag. Kramar från Långöborna


Din kompis

Oj, oj, oj ! Det blir en grundlig renovering, men kul för dej. Kramar från Långöborna



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: