Inredningen är väck!

Nu är jag tillbaka igen och lite har det allt hänt sen sist. Vi tog nästan helt ledigt från husvagnsjobb igår och drog i stället på en liten shoppingrunda i den stora staden. Hittade en hel del skojiga saker som jag får visa er framöver. Man måste ju passa på att göra någoting med familjen och njuta av ledigheten också!

Idag är den sista dagen som vi kan pyssla med vagnen här uppe för i morgon bitti drar vi hem igen. Det är mycket som vi ska hinna göra och det senaste är att alla fasta delar till sofforna monterats loss och flyttats ut. Detta för att underlätta för mattläggningen som ska ske under dagen. Först hade vi tänkt att låta all inredning vara kvar och lägga mattan runt men så ångrade vi oss och nu är det gjort. Fy vad mycket damm och skit som fanns där under! Hittade även en del annat såsom gamla mynt, godisbitar, popcorn, spelkulor, kammar och mycket annat. Känns väldigt skönt att få en ny och fräsch matta även under den fasta inredningen.

Målningen tar tid och därför bestämde vi oss för att lägga mattan idag i stället så får vi fotsätta måla när vi är på hemmaplan igen. Bara så att ni inte tror att målningen är helt klar, ska ta och beställa en tapet till barndelen också så vårt projekt kommer inte att ta slut här.

När mattan kommit på plats måste allt in i vagnen igen så jag antar att vi får jobba hela kvällen och halva natten för att hinna färdigt. Måste ju hinna packa färdigt alla prylar som vi har här inne också. Är alltid skönt att ha allt fixat på morgonen för morgonstressen räcker till endå;)!


Din kompis

Det blir verkligen en ny husvagn. Får man se vad det blir för golv idag? Kram



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: