En överblick


Här får ni några bilder på hur vi har tänkt oss möbleringen av rummet. Kan ju vara lite svårt att hänga med när jag bara visar er en massa bilder på ett tomt rum med kaklade väggar och golv;) Det som inte finns med är förvaringen ovanför den vägghända toan. Där får bli en specialare eftersom det inte finns några skåp som passar. Vattencisternen till toan bygger 22 cm ut från väggen och i stället för en liten avlastning är tanken att ha ett skåp som bygger lika mycket och på så sätt få en vägg bakom toan. Kan vara bra att ha en förvaring för duschkräm och dyl. nära duschen.

Även duschväggen kommer att se anorlunda ut. Det är snyggt med en stor glasvägg men där fick det praktiska gå före. Nu slipper vi vatten som stänker ut och man stänger värmen inne vilket gör det skönare att duscha. Det blir en 140 cm bred och 80 cm djup lösning från INR med fasta sidor och två 70-dörrar fram.

På bilderna finns inte heller snedtaket ovanför badkaret med vilket har begränsat möjligheterna med olika planlösningar något.

Hoppas att ni hänger med lite bättre nu!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: